Digitális útmérő rendszerek telepítése

Különböző gyártócégek útmérő rendszereinek telepítését elvégezzük, mint például HEIDENHAIN, ESSA, NEWALL, SONY, JENIX és más. A digitalis útmérő rendszerek megbízhatóan küszöbölik ki a gépek mehanikus pontatlanságát és képesek a szerszám helyzetét 1 µm pontossággal meghatározni úgy egyenesvonalú, mint körkörös mozgás esetén.

Vezérlő Rendszer Modernizálása
Minden tipusú konvens megmunkáló gépet CNC vezérlésű gépekké építünk át neves gyártócégek, mint pl. SIEMENS, HEIDENHAIN, FANUC és MEFI vezérléseinek felszerelésével.

Vezérlő rendzerek : Sinumerik 840 Di, Heidenhain TNC 426, Sinumerik 802 D

Elektromos hajtások

Az elektromos hajtásokat az orsó fordulatszámának, vagy a gép mozgásának fokozatmentes szabályozása érdekében építjük be, ezek golyósorsó és pontos planétás áttételszekrény beépítésével vannak egybekötve.


TOS WD 130 CNC gép modernizálása, Siemens hajtások és ALFA áttételszekrény

A megmunkálógépek modernizálása keretén belül a szerszámbefogást MORSE-ről ISO rendszerre cseréljük, valamint a trapézmenetes orsókat golyósorsókkal helyettesítjük.

Elektromos elosztószekrények szállítása

A főjavítás részét képezi a hatályos szabványoknak megfelelő új elektromos szekrények és új kábelozás beszerelése. Ezen munkák része a revíziós jegyzőkönyv és az elektromos dokumentáció.

Központi kenés és hidraulikus hajtás

Megrendelőinknek a hidraulikus rendszerek modernizálását, valamint a régi kenőrendszerek központi kenéssé alakítását kínáljuk modern hidraulikus elemek felhasználásával.

Érdeklődés esetén örömmel dolgozzuk ki az Ön gépére szabott ajánlatunkat, legyen szó javításról, vagy modernizálásról.

    202