Megmunkáló gépek geometriájának mérése

Társaságunk a megmunkáló gépek geometriai pontosságának mérését, diagnosztikát, kalibrálását és beállításást kínálja a legmodernebb RENISHAW és WYLER berendezések segítségével. A mérési eredmények speciális szoftverrel és grafikus kimenettel vannak feldolgozva..

Mérések tipusai

  • Vezető felületek egyenességének, merőlegességének és felületi síkságának mérése elektromos vízmértékkel
  • Megmunkáló gépek hibáinak mérése és diagnosztikája lézeres interferométerrel
  • Egyenesvonalú és körkörös mérőlecek pontosságának mérése és kalibrálása
  • Klasszikus megmunkáló gépek geometriai pontosságának mérése, valamint a geometria beállítása
  • CNC megmunkáló gépek komplett diagnosztikája, geometria beállítása és a vezérlésben felléphető hibák kompenzálása.

XL80 tipusú lézeres mérőrendszer

Mutass többet…

Diagnosztika a BALLBAR rendszerrel

Mutass többet…

A világon a legjoban elismert kiértékelő rendszer a megmunkáló gépek területén. A begyűjtött adatokat a gép pontosságára ható körülmények kiszámítására használják nemzetközi normák alapján, mint pl. ISO 230-4.
Az adatok a diagnosztizálás érdekében grafikusan és számjegy formátumban megjeleníthetök. A software segítségével akár a gép 15 hibatipusa is meghatározható és kiértékelhető ezek hatása a gép pontosságára. Röviden a rendszer 0,1µm pontosággal képes ellenőrizni a gépet. A gépek tesztelése a Ballbar rendszerrel biztosítja a CNC gépen legyártott munkadarab pontosságát, csökkenti az állásidőket, a selejtet.
A Ballbar és a lézer az Ön érdekében dolgoznak.

WYLER BlueSYSTEM tipusú vízmértékek

Mutass többet…

Idelális egyszerű és olcsó egyenesség, síkmérésre, főleg vezérlőrendszer nélküli gépek geometriájának, vagy alapra helyezésének mérésekor, vagy szereléskor egészen 1 µm/m pontosságig. A BlueSYSTEM BlueLEVEL vízmértékekből és BlueMETER kiérétékelő software-ből áll, amely lehetővé teszi a mért értékek on-line kiértékelését és prezentálását.
    87